Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Valentine’s day – Ziua Îndrăgostiţilor: Idei de cadouri inedite pentru EL. Cum să îți surprizi iubitul în această zi specială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valentine’s day – Ziua Îndrăgostiţilor: Idei de cadouri inedite pentru iubit (EL). Cum să îți surprizi iubitul în această zi specială.

Ziua Îndrăgostiților este acea zi din an în care ne manifestăm iubirea prin gesturi mici, atenții și cadouri inedite. Firește că nu este nevoie doar de o zi pentru a face acest lucru, având la dispoziție tot anul pentru astfel de semne de dragoste.

Însă iubirea merită sărbătoritaă oricând se poate, așa că am pregătit pentru tine câteva idei de cadouri cu care să-l suprinzi în dimineața Zilei Îndrăgostiților! Doamnelor și domnișoarelor, nu-i așa că e plăcut să primești cadouri de ziua îndrăgostiților? De câte ori el te-a așteptat cu bomboane, flori și un mic cadou, nu-i așa că te-ai simțit în al noualea cer? Te-ai gândit vreodată că și tu ai putea să-l faci pe bărbatul tău la fel de fericit precum te face el?

Citește și: Mesaje de ziua îndrăgostiţilor. Cele mai frumoase texte și statusuri cu SMS-uri haioase de de Valentine’s Day (Sfantul Valentin).

Ce cadou să-i oferi de Valentine’s Day? Ce anume ar aprecia el cu adevărat, ce cadou nu l-ar lăsa dezumflat și plictisit în timp ce pretinde că se bucură?

Rasfata-l cu produse naturale!

Orice barbat merita rasfatat din cand in cand. Sunt diverse moduri in care poti face acest lucru, insa un cadou inedit ar fi unul bazat pe ingrediente naturale, fie ca vorbim de un set de ingrijire, fie de un ceai mirodenii pentru vinul fiert ecologic.

Suprinde-l cu lectii de dans!

 Indiferent daca ii place sa danseze sau este un incepator pe ringul de dans, un gift card pentru lectii de dans va fi o surpriza! Cursurile de dans pot consolida relatia voastra si va pot invata cum sa interactionati in pas de dans.

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Urări de  Valentine’s day. Felicitări pe care le puteți trimite prin SMS de Valentine’s day

Trezeste-i curiozitatea cu un joc!

 Daca este genul care sa iubeasca board game-urile si vrea sa incerce ceva nou de fiecare data, ii poti face cadou un joc strategic.  Nu numai ca este interesant, dar ajuta si la dezvoltarea logicii, a gandirii critice si a atentiei distributive.

Ofera-i drept cadou o experienta incredibila!

O experienta interesanta il va face fericit cu siguranta! Indiferent de ideile pe care le ai deja in minte, acestea pot deveni realitate cu ajutorul unor complici.

Dacă iubitul tău apreciază cadourile simple, dar haioase – investeşte într-o pereche de şosete colorate sau într-o pereche de butoni bijuterie.

Rasfat culinar 

E stiut deja ca drumul spre inima barbatului trece prin stomac. De ziua tuturor indragostitilor poti sa-i oferi un cadou care sa-l dea pe spate pregatindu-i iubitului o cina neobisnuita si delicioasa. Daca nu te pricepi la bucatarie, procedeaza ca Angelina Jolie in Mr and Mrs Smith: comanda un meniu la un restaurant exclusivist, scoate-l din cuptor cand vine acasa si serveste-l senina, ca si cum ar fi facut de mainile tale. Barbatului nu-i pasa care e sursa mancarii, atat timp cat ea este buna. Crede-ma, grija ta nu-l va lasa indiferent!

Citește și: Mesaje de dragoste • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante

Cadouri clasice & casnice

Un cadou potrivit pentru un barbat de ziua indragostitilor poate fi si un un bilet la un meci de fotbal al echipei preferat sau la concertul trupei muzicale care-i place. De asemenea, nu vei da in bara daca-i vei darui iubitului un iPad, o camera video de ultima generatie sau un Wii. Unii barbatii casnici se vor bucura si de instrumente de bricolaj.

Sau gandeste-te la clasicul ceas de perete. Fii sigura ca un ceas de perete in forma de inimioara sau cu inimioara este exact lucrul la care inimioara lui va face alergie instant. Insa un ceas de perete inedit, in forma de pantof, cravata sau unul cu o mana cu siguranta ca ii vor face cu mana, iar el le va raspunde.

Un  glob pamantesc tip bar poate fi modul tau sofisticat de a-i spune cat il doresti. Aseaza-l in dormitor, acoperit cu o panza rosie si lasa-l  sa-i descopere singur continutul. Desigur, vei aseza inauntru niste pahare si una sau doua sticle de sampanie pe care le veti savura impreuna in timp ce o sa va faceti de cap. Alege un bar glob elegant si util in functie de spatiul si preferintele sale.

Cadouri practice, dar speciale

Acestea sunt o optiune excelenta de ziua indragostitilor, cu conditia sa fie personalizate sau sa fie oferite intr-un mod special. De exemplu:

Citește și: Valentine’s Day: Legenda Sfântului Valentin, protectorul îndrăgostiților și al căsătoriilor

  • Poti opta pentru un portofel de piele in care sa pui o felicitare mica cu o declaratie de dragoste sau un mesaj special;
  • Daca vrei sa te joci un pic cu imaginatia lui, cumpara-i un ceas de mana si poarta-l tu in seara de Valentine’s lasandu-l sa il observe si sa te intrebe de unde il ai si de ce porti tu un ceas barbatesc. La un moment dat, da-i-l recunoscand ca este cadoul tau pentru el. Efect garantat! Ai grija sa gravezi ceasul cu un simbol de dragoste sau cu initialele voastre.
  • Si pentru ca tot suntem la capitolul ceasuri, iti sugeram un cadou  practic si surprinzator cu beneficii neexplorate, cutia de ceasuri sau, la fel de bine ar merge, o caseta pentru butoni. Magia cadoului va consta in biletelele pe care le vei strecura tu sub fiecare suport. Numeroteaza fiecare suport si strecoara in cutie un zar. Va da cu zarul si in functie de cifra decisa de mana lui norocoasa, ii vei indeplini fantezia corespunzatoare fiecarui numar. Distractie placuta!
  • Cadourile personalizate de Ziua Indragostitilor sunt in general niste cadouri practice la care adaugi contributia ta personala prin gravarea numelui lui, a numelor voastre sau a unui mesaj special din inima: un set de butoni de camasa personalizati Dalvey sau o caseta pentru butoni o sa-i spuna ca nu il scapi din maini niciodata.Spuneam ca este de preferat sa eviti dulcegariile, dar iata cum un obiect aparent mai potrivit pentru o fata, un breloc,  poate fi transformat intr-un cadou de senzatie pentru iubitul tau. Daca a trecut ceva timp de la primele intalniri si consideri ca pe amandoi v-ar avantaja, fa o copie a cheilor de la casa, agata brelocul de ele, dar nu inainte de a grava pe el un mesaj care sa sune asa: “Acasa este acolo unde esti tu.” Efect garantat.
  • O seara romantica

    Multi barbati se extenueaza atat de tare la munca incat ar prefera o seara linistita acasa, in fata TV-ului, impreuna cu iubita sau sotia. Un astfel de cadou are sens, principalul e sa–i arati barbatului iubit afectiune, gingasie si să îi transmiți felicitări de Valentine’s Day.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea