Rămâi conectat

Curier Județean

Val de infracțiuni rutiere, pe șoselele din județul Alba. Șoferi beți și fără permis, depistați de polițiști în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din județul Alba au depistat în trafic șase șoferi care conduceau sub influența băuturilor alcoolice sau care nu dețineau permis de conducere.

La data de 26 martie 2021, în jurul orei 19.50, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Galtiu, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107B, pe raza localității Galtiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 martie 2021, în jurul orei 19.40, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Zlatnei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 27 martie 2021, polițiștii de siguranță publică din Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 16 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Pădurenilor din Sebeș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 27 martie 2021, în jurul orei 09.00, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Moților din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 27 martie 2021, în jurul orei 13.55, polițiștii Secției 5 Poliție Blaj l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Crăciunelul de Jos, județul Alba, în timp ce conducea un excavator neînregistrat sau neînmatriculat în circulație, pe strada Cloșca din comună, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 28 martie 2021, în jurul orei 18,15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 33 de ani, comuna Mihalț, în timp ce conducea un ATV, pe strada Principală din comună, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul ATV-ului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea