Rămâi conectat

Actualitate

Val de infracțiuni rutiere, în weekend-ul de Paște 2021, pe șoselele din județul Alba. Șoferi beți, fără permis, sau cu mașini neînmatriculate, prinși de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumurile din județul Alba au fost pline, în cursul weekend-ului de Paște, de șoferi inconștienți, care erau la volanul autoturismelor fără să posede un permis de conducere, sau sub influența alcoolului.

La data de 30 aprilie 2021, în jurul orei 19,00, polițiștii Postului de Poliție Gârbova au depistat un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Gârboba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Cărpinș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 1 mai 2021, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 41 de ani, din municipiu, în timp ce conducea, pe strada Transilvaniei din Aiud, un autoturism neînmatriculat în circulație.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 1 mai 2021, în jurul orei 22,00 polițiștii Postului de Poliție Cetatea de Baltă au depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Adămuș, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 142 K, pe raza localității Tătârlaua, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 2 mai 2021, în jurul orei 22,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un bărbat de 38 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bucerdea Vinoasă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar in urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

La data de 2 mai 2021, în jurul orei 22.30, polițiștii din Blaj au depistat un bărbat de 40 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Borza din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 3 mai 2021, în jurul orei 04,00, polițiștii din Teiuș au depistat un tânăr de 30 de ani, din comuna Cergău, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Clujului din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 3 mai 2021, în jurul orei 15,20, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat o tânără de 20 de ani, Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Odverem, comuna Lopadea Nouă, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul i-a fost încredințat tinerei de către soțul său, care era pasager în autoturism, cu toate că acesta știa că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar soțul său este cercetat pentru încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu deține permis.

La data de 3 mai 2021, în jurul orei 07,20, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, au depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Cergău, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 4 mai 2021, în jurul orei 02,40, polițiștii de siguranță publică din Blaj au depistat un tânăr de 20 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Păcii din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea