Ziarul Unirea

Val de infracțiuni rutiere, în weekend-ul de Paște 2021, pe șoselele din județul Alba. Șoferi beți, fără permis, sau cu mașini neînmatriculate, prinși de polițiști

Drumurile din județul Alba au fost pline, în cursul weekend-ului de Paște, de șoferi inconștienți, care erau la volanul autoturismelor fără să posede un permis de conducere, sau sub influența alcoolului.

La data de 30 aprilie 2021, în jurul orei 19,00, polițiștii Postului de Poliție Gârbova au depistat un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Gârboba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Cărpinș, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

ELIT

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 1 mai 2021, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 41 de ani, din municipiu, în timp ce conducea, pe strada Transilvaniei din Aiud, un autoturism neînmatriculat în circulație.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 1 mai 2021, în jurul orei 22,00 polițiștii Postului de Poliție Cetatea de Baltă au depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Adămuș, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 142 K, pe raza localității Tătârlaua, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 2 mai 2021, în jurul orei 22,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un bărbat de 38 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bucerdea Vinoasă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar in urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

La data de 2 mai 2021, în jurul orei 22.30, polițiștii din Blaj au depistat un bărbat de 40 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Borza din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 3 mai 2021, în jurul orei 04,00, polițiștii din Teiuș au depistat un tânăr de 30 de ani, din comuna Cergău, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Clujului din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 3 mai 2021, în jurul orei 15,20, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat o tânără de 20 de ani, Aiud, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Odverem, comuna Lopadea Nouă, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul i-a fost încredințat tinerei de către soțul său, care era pasager în autoturism, cu toate că acesta știa că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar soțul său este cercetat pentru încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu deține permis.

La data de 3 mai 2021, în jurul orei 07,20, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, au depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Cergău, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 4 mai 2021, în jurul orei 02,40, polițiștii de siguranță publică din Blaj au depistat un tânăr de 20 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Păcii din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Restricții mai DURE de intrat în Marea Britanie. Prezentarea testului COVID negativ și carantinarea, necesare

Începând cu săptămâna viitoare, este nevoie de prezentarea unui test COVID negativ efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Haos la Ministerul Sănătății: Un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea

Haos la Ministerul Sănătății după ce un angajat a trimis spitalelor o somație greșită privind vaccinarea. La câteva ore după… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIOLENȚELE din SUA: Primul polițist DECEDAT la protestele de la Washington. Bilanțul ajunge la 5 MORȚI

Brian D. Sicknick a fost rănit miercuri, într-o confruntare cu protestatarii, şi a revenit la biroul diviziei, unde i s-a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat vor avea loc și în acest an! Ministerul Educației: „Din simulări va rezulta nivelul cunoștințelor elevilor”

Anunțul a fost făcut de Ministerul Educației, iar președintele Consiliului Național al Elevilor a declarat că propunerea acceptată de Minister… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unii patroni anunță că nu îi vor primi la muncă pe cei nevaccinați. 5 milioane de angajați își așteaptă rândul la vaccinare

Angajatorii sunt cei care îi înscriu pe liste pe angajați, 5 milioane dintre aceștia își așteaptă rândul la vaccinare. Romania… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Cel mai mare urs din România, Arthur, a fost ucis de un prinț din Austria. Ar fi plătit 7000 de euro pentru a-l omorî

Prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein ar fi venit în România în luna martie, și, contra unei taxe de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Crește numărul românilor care se vaccinează anti-COVID: Vaccinul Pfizer BioNTech administrat unui număr de peste 76.000 de persoane până în prezent

Aproximativ 18.000 de cadre medicale din România au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Lasă un comentariu

• Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea datelor dvs. pe acest site web.