Rămâi conectat

Ştirea zilei

VAL de INFRACȚIUNI rutiere în județul Alba, în weekend: Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști la volan

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Infracțiunile s-au întâmplat în lanț în acest weekend în județul Alba, polițiștii au depistat mai mulți șoferi care au condus sub influența alcoolului sau care nu aveau dreptul de a conduce.

La data de 13 martie 2021, în jurul orei 09.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din comuna Poiana Mare, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, pe raza comunei Galda de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 martie 2021, în jurul orei 23.50, polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, în timp ce acționau împreună cu polițiștii Serviciului Rutier Alba, pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia, l-au depistat pe un bărbat de 33 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 13 martie 2021, în jurul orei 23.50, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 39 de ani, din comuna Sânpetru Mare, județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, pe raza orașului, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea