Rămâi conectat

Curier Județean

Val de INFRACȚIUNI pe șoselele din județul Alba. Șofer beat prins la volan și alți doi conducători care nu dețin permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, mai mulți șoferi au fost prinși punând în pericol siguranța în trafic, fiind depistați un șofer care conducea în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar alți doi care conduceau fără să dețină permis de conducere, respectiv având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La data 08 septembrie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față un bărbat de 61 de ani, din comuna Întregalde, județul Alba, după ce l-au depistat în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul suspendat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul nu se află la prima abatere de acest gen, fiind cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și de către polițiștii din Teiuș.

Cercetările sunt continuate.

Un alt bărbat, de 30 de ani, din comuna Întregalde, județul Alba a fost reținut de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 08 septembrie 2020, în jurul orei 11.00, a condus un autoturism pe DJ 107K, pe raza comunei Întregalde, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Bărbatul nu se află la prima abatere de acest fel, fiind cercetat și în alte două dosare penale, pentru conducere cu permisul suspendat.

Cercetările sunt continuate.

La data de 08 septembrie 2020, în jurul orei 07.00, polițiștii Secției 21 de Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 62 ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe strada Valea Vințului din comună, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea