Rămâi conectat

Curier Județean

Vacanță în siguranță: Polițiștii din Alba au ajuns în taberele din Rimetea și Cetea – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii, alături de partenerii din campania „Vacanţă în siguranţă” , au continuat activităţile informativ – preventive în taberele şcolare şi în centrele de tineret din judeţul Alba. Tinerii din Tabăra Mănăstire Rimetea şi cei aflaţi în Centrul Misionar pentru Tineret Cetea, au primit sfaturi utile, pentru siguranţa lor.

politia copii02În zilele de 25 şi 26 iulie a.c., poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba, împreună cu reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, au continuat activităţile informativ – preventive adresate tinerilor aflaţi, în perioada vacanței de vară, în taberele şcolare şi centre pentru tineret.

Peste 50 de copii, aflaţi în Centrul Misionar pentru Tineret Cetea şi în Tabăra de la Mănăstirea Rimetea, organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, au primit sfaturi utile pentru siguranţa lor, pe perioada vacanţei de vară.

Elevii au fost sfătuiţi să nu părăsească taberele, fără încuviinţarea supraveghetorilor  şi au fost informaţi despre importanţa respectării regulilor de circulaţie, consecinţele psiho-socio-juridice ale consumului de droguri şi despre prevenirea traficului de persoane.

Acest tip de activităţi vor fi continuate, pe toată perioada vacanţei de vară.

[nggallery id=2454]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea