Rămâi conectat

Actualitate

Vacanță în Grecia 2021: Restricțiile anti-Covid relaxate de guvernul elen

Ziarul Unirea

Publicat

în

Grecia revine ușor la normalitate, de miercuri masca de protecție nemaifiind obligatorie pe stradă. Și tot miercuri, au fost publicate noi condiții de intrare în țară.

În prmul rând, renunță la mască pe stradă, atâta timp cât nu sunt într-un loc aglomerat. În interior, în schimb, masca rămâne obligatorie. Acum poți să mergi la restaurant cu un grup mai mare de prieteni. Zece persoane au voie să stea la aceeași masă, în loc de șase ca până acum. Și de luni, se ridică și interdicția de circulație pe timpul nopții. Iar pe plajă, la fiecare 1.000 de metri au voie acum 120 de persoane.

Numărul cazurilor de COVID-19 a scăzut în ultima lună. În ultimele 24 de ore, de exemplu, au fost raportate 520 de infectări. Drept urmare, acum, nunțile și botezurile se fac la ei, cu 400 de invitați. La capitolul vaccinare, în schimb, grecii nu stau așa bine. Doar 3 din 10 persoane s-au vaccinat cu schema completă, în timp ce 44% din populaţie a primit cel puţin o doză de vaccin.

Sursa: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea