Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Va părăsi deputatul Cornel Comșa barca PPDD, pentru iahtul Puterii ? Vezi ce răspunde parlamentarul!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri la Hotel Medieval din Alba Iulia, la care a participat și conducerea națională a Partidului Poporului Dan Diaconescu, dacă a fost curtat de alte partide penru a părăsi PPDD-ul, respectiv dacă este convins că va rămâne pentru totdeauna la partidul care la propulsat în Parlamentul României, Cornel Comșa a dat un răspuns, care, spre surprinderea mea a stârnit aplauzele colegilor săi de partid.

Deputatul PPDD de Alba susține că încă din februarie este curtat de toate formațiunile politice pentru a le îngroșa rândurile, așa cum au făcut-o alți 26 de parlamentarii care, cum spunea celebrul OTV-ist și totodată membru PPDD, Dan Condurățeanu “au părăsit barca Partidului Poporului Dan Diaconescu, pentru iahtul Puterii”.

Cornel Comșa: “Încă din februarie, când a început sesiunea parlamentară, am primit oferte de la toate formațiunile. Primii au fost PSD-iștii care au făcut oferta, după care liberalii, după care UNPR, și pentru că PC-ul este așezat în Parlament lângă noi, tot timpul doi-trei parlamentari îmi spun <<Nu mai sta, vino! >> și așa mai departe.

Eu am intrat în politica județeană și, zic eu, în politica națională, la un nivel de inițiat. Am intrat pentru că imi doresc o carieră politică și nu poți să faci o carieră în politică sărind de la un partid la altul și nu cred că există ofertă mai mare decât cea de a mă putea exprima liber. Eu nu am avut din partea conducerii PPDD vre-o interdicție.”

În ceea ce privește perspectiva migrării la un alt partid parlamentar, Comșa a dat dovadă că este un inițiat în ale politicii autohtone, spunând: “Asta nu pot să vă răspund. E complicat!”

Cornel Comșa: Dacă nu voi trece niciodată la alt partid, sau voi rămâne pentru totdeauna la PPDD, nu știm ce se întâmplă mâine când ieșim pe ușa casei, poate e apocalipsa. Asta nu pot să vă răspund. E complicat. Cred că modul în care îmi gândesc eu cariera politică diferă de cea a migratorilor care zboară de la un partid la altul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos, după ce promisiunile privind sediul operatorului și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea