Rămâi conectat

Politică Administrație

Va părăsi deputatul Cornel Comșa barca PPDD, pentru iahtul Puterii ? Vezi ce răspunde parlamentarul!

Publicat

în

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri la Hotel Medieval din Alba Iulia, la care a participat și conducerea națională a Partidului Poporului Dan Diaconescu, dacă a fost curtat de alte partide penru a părăsi PPDD-ul, respectiv dacă este convins că va rămâne pentru totdeauna la partidul care la propulsat în Parlamentul României, Cornel Comșa a dat un răspuns, care, spre surprinderea mea a stârnit aplauzele colegilor săi de partid.

Deputatul PPDD de Alba susține că încă din februarie este curtat de toate formațiunile politice pentru a le îngroșa rândurile, așa cum au făcut-o alți 26 de parlamentarii care, cum spunea celebrul OTV-ist și totodată membru PPDD, Dan Condurățeanu “au părăsit barca Partidului Poporului Dan Diaconescu, pentru iahtul Puterii”.

Cornel Comșa: “Încă din februarie, când a început sesiunea parlamentară, am primit oferte de la toate formațiunile. Primii au fost PSD-iștii care au făcut oferta, după care liberalii, după care UNPR, și pentru că PC-ul este așezat în Parlament lângă noi, tot timpul doi-trei parlamentari îmi spun <<Nu mai sta, vino! >> și așa mai departe.

Elit - Gustul Desăvârșit

Eu am intrat în politica județeană și, zic eu, în politica națională, la un nivel de inițiat. Am intrat pentru că imi doresc o carieră politică și nu poți să faci o carieră în politică sărind de la un partid la altul și nu cred că există ofertă mai mare decât cea de a mă putea exprima liber. Eu nu am avut din partea conducerii PPDD vre-o interdicție.”

În ceea ce privește perspectiva migrării la un alt partid parlamentar, Comșa a dat dovadă că este un inițiat în ale politicii autohtone, spunând: “Asta nu pot să vă răspund. E complicat!”

Cornel Comșa: Dacă nu voi trece niciodată la alt partid, sau voi rămâne pentru totdeauna la PPDD, nu știm ce se întâmplă mâine când ieșim pe ușa casei, poate e apocalipsa. Asta nu pot să vă răspund. E complicat. Cred că modul în care îmi gândesc eu cariera politică diferă de cea a migratorilor care zboară de la un partid la altul.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Politică Administrație

Comunicat de presă| Deputatul PSD de Alba, Tuhuț Radu Marcel: Implementarea PNRR şi absorţia banilor europeni rămân o prioritate pentru miniştrii Partidului Social Democrat

Publicat

în

Deputatul PSD de Alba, Tuhuț Radu Marcel: Implementarea PNRR şi absorţia banilor europeni rămân o prioritate pentru miniştrii Partidului Social Democrat

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă poate reprezenta ultima oportunitate substanţială pentru comunităţile locale din România de a mai recupera din decalajele de dezvoltare dintre noi şi Europa Centrală sau de Vest.

Partidul Social Democrat este puternic ancorat în actul de guvernare, miniştrii PSD accelerând discuţiile cu instituţiile europene pentru deblocarea anumitor #proiecte de interes naţional, care nu au fost cuprinse în proiectul iniţial al #PNRR redactat de „partidul salvator din România”, care acum se dezintegrează de la o zi la alta.

Ca şi în primul trimestru al anului trecut, miniştrii Partidului Social Democrat îşi vor demonstra profesionalismul rezolvând integral toate #jaloanele din PNRR care le revin pentru a accelera şi impulsiona atragerea fondurilor europene. De altfel, jaloanele care revin miniştrilor PSD au fost în mare parte îndeplinite, majoritatea celor care încă nu au o rezolvare regăsindu-se la ministere conduse de partenerii actualei coaliţii.

Elit - Gustul Desăvârșit

În concluzie, jaloanele care sunt în sarcina PSD sunt într-un stadiu avansat al clarificărilor tehnice sau au depins de dialogul cu alte instituţii internaţionale – deci micile întârzieri nu pot fi imputate miniştrilor PSD.

Cel mai mare partid din România rămâne cel mai puternic partener al fiecărui român în parte, fie că vorbim despre sprijinul acordat autorităţilor locale pentru accesarea fondurilor structurale, fie că vorbim de criza economică sau cea energetică.”

Deputat PSD de Alba,
Tuhuț Radu Marcel


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

DEMISII și excluderi în PSD Teiuș: Consilierului local Ovidiu Cordoș pleacă din funcție

Publicat

în

DEMISII și excluderi în PSD Teiuș: Consilierului local Ovidiu Cordoș pleacă din funcție

Există tensiuni în acest moment la nivelul PSD Teiuș, din cauza demisiei consilierului local Ovidiu Cordoș, membru al partidului majoritar.

Mai mult, potrivit surselor ziarulunirea.ro, vineri, în cadrul unei ședințe al biroului politic local, ar urma să se decidă soarta altor trei consilieri social-democrați.

Contactat pentru un punct de vedere referitor la această situație, primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai, nu a fost disponibil.

Elit - Gustul Desăvârșit

„Îndepărtăm pe toți cei ce îndrăznesc să aibă idei, păreri, alte puncte de vedere, diferite de ale Conducătorului Suprem.

Ne întoarcem la vremurile apuse, când dictatura ne conducea cu mână de fier ?”, a fost reacția unor membri, în legătură cu prezentul conflict.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| PES activists și PSD Alba derulează o nouă campanie de donare de sânge

Publicat

în

PES activists și PSD Alba derulează o nouă campanie de donare de sânge

PES activists Alba și organizația județeană a Partidului Social Democrat derulează o campanie de donare de sânge cu scopul de a veni în sprijinul celor aflați în suferință și sunt pe patul de spital.

Astfel, membri social-democrați, simpatizanți ai PSD, dar și cetățeni care doresc să se alăture campaniei, sunt invitați joi, 7 iulie, de la ora 7:00, în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, în fața Centrului de Transfuzie Sanguină.

Campania de donare de sânge este coordonată de către medicul Tudor Alexandru.

Elit - Gustul Desăvârșit

”În perioada de vară, numărul donatorilor de sânge este mult mai redus decât în celelalte perioade ale anului, însă nevoia este la fel de mare. De aceea, invităm cetățenii județului să se alăture campaniei noastre. O persoană care donează poate salva până la 3 vieți! Haideți să facem, împreună, o faptă bună!”, a transmis dr. Tudor Alexandru.

PSD Alba a mai derulat acțiuni de donare de sânge în cadrul cărora au fost mobilizate zeci de persoane. Ne dorim ca și această campanie să fie o reușită, în sprijinul pacienților.

Donarea de sânge crește imunitatea și scade riscul unui accident vascular cerebral, respectiv a infarctului miocardic. De asemenea, donarea este benefică pentru sănătatea donatorului întrucât, în acest fel, sângele se regenerează și se reîmprospătează.

Sângele este indispensabil vieții. Nu poate fi produs, nu poate fi cumpărat, iar donarea este un gest nobil.

Centrul de Transfuzie Sanguină se află în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia (B-dul Revoluției, nr. 23, deasupra sediului DSP Alba).

Comunicat de presa,

Organizația județeană a PSD Alba


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare