Va părăsi deputatul Cornel Comșa barca PPDD, pentru iahtul Puterii ? Vezi ce răspunde parlamentarul!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă organizate ieri la Hotel Medieval din Alba Iulia, la care a participat și conducerea națională a Partidului Poporului Dan Diaconescu, dacă a fost curtat de alte partide penru a părăsi PPDD-ul, respectiv dacă este convins că va rămâne pentru totdeauna la partidul care la propulsat în Parlamentul României, Cornel Comșa a dat un răspuns, care, spre surprinderea mea a stârnit aplauzele colegilor săi de partid.

Deputatul PPDD de Alba susține că încă din februarie este curtat de toate formațiunile politice pentru a le îngroșa rândurile, așa cum au făcut-o alți 26 de parlamentarii care, cum spunea celebrul OTV-ist și totodată membru PPDD, Dan Condurățeanu “au părăsit barca Partidului Poporului Dan Diaconescu, pentru iahtul Puterii”.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Cornel Comșa: “Încă din februarie, când a început sesiunea parlamentară, am primit oferte de la toate formațiunile. Primii au fost PSD-iștii care au făcut oferta, după care liberalii, după care UNPR, și pentru că PC-ul este așezat în Parlament lângă noi, tot timpul doi-trei parlamentari îmi spun <<Nu mai sta, vino! >> și așa mai departe.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Eu am intrat în politica județeană și, zic eu, în politica națională, la un nivel de inițiat. Am intrat pentru că imi doresc o carieră politică și nu poți să faci o carieră în politică sărind de la un partid la altul și nu cred că există ofertă mai mare decât cea de a mă putea exprima liber. Eu nu am avut din partea conducerii PPDD vre-o interdicție.”

În ceea ce privește perspectiva migrării la un alt partid parlamentar, Comșa a dat dovadă că este un inițiat în ale politicii autohtone, spunând: “Asta nu pot să vă răspund. E complicat!”

Cornel Comșa: Dacă nu voi trece niciodată la alt partid, sau voi rămâne pentru totdeauna la PPDD, nu știm ce se întâmplă mâine când ieșim pe ușa casei, poate e apocalipsa. Asta nu pot să vă răspund. E complicat. Cred că modul în care îmi gândesc eu cariera politică diferă de cea a migratorilor care zboară de la un partid la altul.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei