Rămâi conectat

Actualitate

„Va exista Ucraina independentă mai mult decât va exista Vladimir Putin”, spune secretarul de stat al SUA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Va exista Ucraina independentă mai mult decât va exista Vladimir Putin”, spune secretarul de stat al SUA

Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a declarat, marţi, că va exista o Ucraină independentă „mult mai mult decât va fi un Vladimir Putin”, relatează CNN.

„Într-un fel sau altul, Ucraina va fi acolo şi la un moment dat Putin nu”, a spus Blinken pentru Wolf Blitzer la emisiunea „The Situation Room” de la CNN, informează News.ro.

În timp ce oficialii administraţiei spun că efortul de a furniza forţelor ucrainene, cum ar fi rachetele antitanc Javelin şi rachetele antiaeriene Stinger, a avut mare succes, Casa Albă se află sub o presiune intensă pentru a face mai mult.

Blinken a spus că SUA „lucrează cât de mult poate pentru a limita, a opri, pentru a pune capăt acestui război de alegere pe care îl comite Rusia”.

„Facem asta prin sprijinul pe care îl oferim Ucrainei în fiecare zi. Facem asta prin presiunea pe care o exercităm împotriva Rusiei în fiecare zi”, a spus el, adăugând că speranţa lui este moartea şi distrugerea. se vor termina „mai devreme decât mai târziu”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea