Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare pentru dezvoltarea comunității.

Educată în spiritul valorilor locale, Renata este absolventă a Universității ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia. Este licențiată în Contabilitate și Informatică de Gestiune și are un masterat în Contabilitatea și Auditul în Instituții Publice. De asemenea, a obținut o licență în Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, în cadrul Universității ,,Dunărea de Jos” din Galați, completându-și profilul profesional cu cursuri de calificare ca Expert în Accesarea Fondurilor Structurale și de Coeziune Europene și de Mediator Școlar.

Citește și: Comunicat de presă | USR RĂMÂNE SINGURA ALTERNATIVĂ LA PARTIDUL STAT PSD-PNL

Cu o vastă experiență profesională ce cuprinde roluri de economist, profesor și expert în vânzări, Renata propune o administrare a Primăriei Mirăslău axată pe transparență, eficiență și dezvoltare sustenabilă. Viziunea sa include îmbunătățirea infrastructurii educaționale, accesul facil la fonduri europene și crearea unui mediu propice pentru tineret și inițiativele comunitare.

Tünde-Renata Giurgiu, alături de USR Mirăslău susțin buna dezvoltare a comunei Mirăslău și schimbările făcute în mod asumat.

Împreună pentru Mirăslău.
Uniți Sigur Reușim!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea