// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Urmărire terminată într-un lan de porumb, în Daia Română

Poliţiştii Municipiului Sebeş, în timp ce acţionau luni, 2 iulie a.c., în jurul orei 1.30, pe strada Heiuri din comuna Daia Română, județul Alba, au depistat un bărbat de 35 de ani, din localitate, care nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului.

Bărbatul a fost urmărit de echipajul de poliţie până în locul numit „Finicioare” de pe raza comunei Daia Română, unde, conducătorul auto  a abandonat autoturismul și a fugit pe câmp, într-un lan de porumb.

Bărbatul a fost prins şi identificat, iar apoi, întrucât emana miros de alcool, a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.