Ziarul Unirea

Urmarea conflictului amoros nocturn de pe malul Mureşului: El la spital, ea pe arest, cercetată pentru tentativă de omor

Miercuri, 4 iunie, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a fost introdusă P.N.M., de 27 de ani, din Cîmpeni, care este cercetată într-un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

Reamintim că în noaptea de 3/04 iunie, la orele 01.18, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către A.A., de 50 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, la ora 01:10, a fost agresat de către o femeie, în timp ce se aflau împreună în locul numit „La pompe”, pe malul Râului Mureş.

ELIT

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că în noaptea de 03/04 iunie, între victimă şi P.N.M., s-a produs un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, împrejurare în care bărbatul a fost lovit cu un cuţit, în zona spatelui.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Clinica de Chirurgie Toracică Cluj Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Dosarul penal a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus faţă de P.N.M. măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136