Rămâi conectat

Ştirea zilei

Urmarea conflictului amoros nocturn de pe malul Mureşului: El la spital, ea pe arest, cercetată pentru tentativă de omor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 4 iunie, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a fost introdusă P.N.M., de 27 de ani, din Cîmpeni, care este cercetată într-un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

Reamintim că în noaptea de 3/04 iunie, la orele 01.18, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către A.A., de 50 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, la ora 01:10, a fost agresat de către o femeie, în timp ce se aflau împreună în locul numit „La pompe”, pe malul Râului Mureş.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că în noaptea de 03/04 iunie, între victimă şi P.N.M., s-a produs un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, împrejurare în care bărbatul a fost lovit cu un cuţit, în zona spatelui.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, ulterior fiind transferată la Clinica de Chirurgie Toracică Cluj Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Dosarul penal a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus faţă de P.N.M. măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea