Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/FOTO: Accident rutier în Alba Iulia: Coliziune între două autoturisme pe Calea Moților

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul a fost restricționat, vineri, la ora prânzului, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, în urma unui accident rutier.

Potrivit polițiștilor este vorba despre o coliziune între două autoturisme. În urma impactului 3 persoane au fost rănite și primesc îngrijiri medicale.

UPDATE 1: Accidentul a avut loc la ieșire din Alba Iulia spre Micești.  Au fost implicate un Opel Zafira și un Taxi (Renault), ambele înmatriculate în Alba. Cele trei persoane rănite au fost transportate de urgență la Spitalul Județean.

UPDATE 2: Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că taximetristul, care rula pe direcția Alba Iulia – Micești, a efectuat un viraj la stânga, moment în care a fost surprins de Opel-ul care venea regulamentar pe sensul opus. Cei doi șoferi și doi pasageri din Taxi au suferit traumatisme care au necesitat consult și tratament medical de specialitate. O a patra persoană, care inițial a refuzat consultul medical, a solicitat ulterior efectuarea radiografiei.

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=961]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea