Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE/FOTO: Accident de muncă MORTAL la Vințu de Jos – Bărbat prins sub utilajul cu care lucra lângă calea ferată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Garda Sebeș a intervenit luni, începând cu ora 15.15, pentru salvarea unui bărbat prins sub buldoexcavatorul cu care lucra, după ce acesta s-a răsturnat într-un șanț din localitatea Vințu de Jos, în zona Gării CFR.

accident mortal005La fața locului se află mai multe echipaje de descarcerare, poliție și ambulanță.

Din primele informații, starea bărbatului este gravă, însă se fac eforturi intense pentru scoaterea sa din utilajul răsturnat și acordarea primului ajutor.

UPDATE: Cu toate eforturile depuse de echipajele de intervenție victima nu a mai putut fi salvată. Se pare că utilajul s-a răsturnat în momentul în care s-a surpat malul de pământ pe care îl tasa. Bărbatul decedat era din Ploiești, avea 36 de ani, era căsătorit și lucra în construcții de 15 ani.

UPDATE 2:În după amiaza zilei de 30.03.2015, poliţiştii Postului de Poliţie Transport Feroviar Vinţu de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe şantierul de cale ferată dintre Staţiile Vinţu de Jos şi Sebeş, a avut loc un accident de muncă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.E., de 36 de ani, din municipiul Ploieşi, în timp ce manevra un utilaj pe terasamentul căii ferate, s-a răsturnat cu utilajul, fiind prins în interiorul acestuia. În urma accidentului bărbatul a decedat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=220]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea