UPDATE VIDEO| Scandal IMENS pe strada Barbu Lăutaru din Blaj. 30 de forțe de ordine nevoite să intervină. 9 persoane, duse la sediul poliției pentru audieri

Reprezentanții IPJ Alba au informat că, în după-amiaza zilei de astăzi, vineri 1 Mai, un puternic scandal a avut loc în municipiul Blaj, pe strada Barbu Lăutaru. Ceea ce inițial începuse cu o altercație între 4 persoane, s-a amplificat într-un scandal uriaș, care au tulburat liniștea publică, după ce alte zeci de persoane s-au adunat. Din fericire, liniștea a fost restabilită la scurt timp de cele 30 de forțe de ordine careu au intervenit.

UPDATE: În legătură cu conflictul care a avut loc la Blaj, vă informăm faptul că, din primele cercetari a rezultat că acestă a fost unul spontan și a pornit de o neînțelegere între două femei. În total, la sediul poliției Blaj au fost conduse 15 persoane, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

ELIT

„Pentru aplanarea conflictului și pentru restabilirea ordinii publice, au intervenit 30 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, iar, la scut timp, liniștea, în cartier, a fost restabilită.

Până în prezent, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Blaj, 9 persoane, care vor fi audiate și față de care vor fi luate măsurile legale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor personelor implicate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului nostru.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...