Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO| Percheziții în Alba, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Două persoane au fost reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
UPDATE VIDEO| Percheziții în Alba, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Două persoane au fost reținute

În această dimineață, polițiștii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziții la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Ancheta vizează două persoane care ar fi folosit, fără drept, datele unor carduri bancare și ar fi efectuat plăți, pe diverse site-uri de jocuri de noroc. Prejudiciul cauzat posesorului cardurilor este de peste 50.000 de lei.

La data de 8 septembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziții, una în municipiul Alba Iulia și una în localitatea Sântimbru, județul Alba, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna martie 2022, două persoane ar fi intrat în posesia datelor cardurilor bancare care aparțin unui vârstnic din Alba Iulia și le-ar fi folosit pentru a efectua plăți online, pe diverse site-uri de jocuri de noroc.

Valoarea prejudiciului cauzat posesorului cardurilor bancare este de peste 50.000 de lei.

Cele două persoane vizate de anchetă vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii de investigații criminale, participă polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Serviciului Criminalistic din Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Unității Centrale de Analiză a Informațiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

UPDATE IPJ Alba: La data de 8 septembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 27 de ani, din comuna Sântimbru și de o femeie de 28 de ani, din Alba Iulia, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna martie 2022, cei doi ar fi intrat în posesia datelor cardurilor bancare care aparțin unui vârstnic din Alba Iulia și le-ar fi folosit pentru a efectua plăți on line, pe diverse site-uri de jocuri de noroc.

Valoarea prejudiciului cauzat posesorului cardurilor bancare este de peste 50.000 de lei.
În cursul zilei de azi, 9 septembrie, cele două persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background:

În dimineața zilei de 8 septembrie 2022, polițiștii de investigații criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziții una pe raza municipiului Alba Iulia și una pe raza comunei Sântimbru, județul Alba, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost ridicate telefoane și alte mijloace de probă ce prezintă interes pentru cauză.

La percheziții, alături de polițiștii de investigații criminale au participat polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Serviciului Criminalistic din Inspectoratul de Poliție Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: Anunț privind desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului electoral de circumscripție județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală și a locțiitorilor acestora A N U N Ţ În conformitate cu dispoziţiile Hotărârii nr. 34H/19.04.2024 a Biroului Electoral […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea