Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ VIDEO| Cum îți pavezi curtea pe cheltuiala Primăriei Alba Iulia: Te ”SERVEȘTI” gratuit, de la șantierul din centrul orașului!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șantierul de reabilitare a străzii Tudor Vladimirescu din Alba Iulia a devenit furnizor gratuit de materiale de construcții pentru ”întreprinzătorii” care mai au de aranjat câte ceva pe lângă casă.

paveleÎn imaginile alăturate, surprinse de un albaiulian, puteți vedea cum o persoană se ”servește” de aici cu pavele, pe care le încarcă într-o mașină. Acțiunea se desfășoară ziua în amiaza mare, iar cei implicați nici nu se prea feresc, chiar dacă totul se petrece pe o stradă cu circulație intensă din centrul municipiului și sub ochii celor care locuiesc în blocurile din apropiere.

Dacă tot n-au fost ”pe fază”, putem să le spunem celor care ar trebui să păzească măcar proiectele finanțate din bani publici, că mijlocul de transport este o Dacia Sandero înmatriculată în Alba, iar imaginile au fost filmate duminică, 22 februarie 2015, în jurul prânzului.

UPDATE: Potrivit reprezentanților Poliției Locale Alba Iulia, cetățeanul care s-a ”servit” cu pavele, din șantier, a fost identificat iar prejudiciul va fi recuperat:

Ca urmare a articolului apărut în presa locală în data de 22.02.2015, cu privire la sustragerea de borduri/pavele de pe șantierul din fața magazinului ,,Unirea”, Poliția Locală Alba Iulia s-a autosesizat și face cunoscut următoarele:

Poliția Locală Alba Iulia cu sprijinul Poliției Locale din Aiud a reușit să identifice proprietarul autoturismului marca Dacia Sandero AB-48-FVP.

Acesta a fost invitat la sediul poliției locale din Alba Iulia în dimineața zilei de 23.02.2015 ora 09 00 , în vederea stabilirii stării de fapt.

Suspectul P.F. în vârstă de 66, domiciliat în Mun. Aiud a fost pus în legătură cu administratorul societății Elis Pavaje, în vederea recuperării prejudiciului.

Menționăm faptul că Primăria municipiului Alba Iulia, nu a recepționat lucrarea de modernizare a zonei centrale din municipiul Alba Iulia, fapt pentru care prejudiciul aparține societății Elis Pavaje”, precizează reprezentantul administrației locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea