Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO / Bătaie în centrul municipiului Alba Iulia, în stația de autobuz, la doi pași de sediul Poliției. Unul dintre bătăuși a fost reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri după-amiaza, doi bărbați s-au încăierat în stația de autobuz din centrul municipiului Alba Iulia, la doi pași se sediul IPJ Alba.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre doi bărbați din Mediaș, unul în vârstă 36 de ani și altul de 45 de ani, care s-au luat la bătaie în plin centrul municipiului Alba Iulia.

Deși polițiștii au ajuns repede la fața locului și, împreună cu trecătorii au încercat să îi despartă, cei doi își cărau pumni cu nemiluita și abia au putut fi despărțiți.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a declarat că bătăușii au fost condusi la sediul poliției, pentru audieri. Se pare că între cei doi există conflicte mai vechi.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba ne-a declarat că în urma audierilor, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost reținut pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și lovire.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea