Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Un șofer de 34 de ani, din Alba a murit într-un accident pe DN7, la ieșire din Arad spre Deva

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba a murit în această seară într-un accident produs pe DN7, la ieșirea din Arad spre Deva. Potrivit polițiștilor șoferul unui autoturism Daewoo Nubira, înmatriculat în Arad, a intrat în depășire si a lovit Jeep-ul Suzuki, inmatriculat în Alba, în care se aflau 4 persoane.

UPDATE: Jeep-ul Suzuki cu număr de înmatriculare AB 07 UGX era condus de un bărbat de 34 de ani, din Gîrda. Autoturismul este înmatriculat pe numele tatălui său, care se afla și el în mașină și care a fost transportat în stare gravă la spital.

___________________

În urma impactului deosebit de violent cei doi şoferi au decedat pe loc iar alţi trei pasageri au fost grav răniţi. Aceștia au fost scoşi din autoturisme de către Detaşamentul de Descarcerare al ISU Arad, după care au fost preluaţi de SMURD şi Ambulanţă şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad.

În urma unei depășiri neregulamentare autoturismul Nubira a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Suzuki. Au rezultat două persoane decedate și trei rănite care au fost transportate la spital. Urmează ca prin cercetări să stabilim exact ce s-a întâmplat, dar locul impactului a fost bine stabilit„, a declarat comisar şef, Dorin Goileanu de la Poliția Rutieră.

Polițiștii din Arad mai spun că şoferul vinovat de producerea accidentului trecuse de cel puţin un control radar, două aparate de măsurare a vitezei fiind dispuse în cascadă în două localități – Vladimirescu şi Păuliş, în cadrul unei acţiuni organizate ce avea ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei şi depăşirilor neregulamentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea