UPDATE. Un bebeluș de câteva zile din Alba și mama lui, infectați cu COVID-19. Au fost transferați la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

UPDATE. În data de 05.04.2020, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia s-a prezentat o femeie, în vârstă de 20 de ani, cu copilul ei născut în urmă cu 17 zile. Pacienta prezenta tuse, iar bebelușul era ușor febril, fiind izolați în cadrul secției de Pediatrie și, ulterior, în cadrul secției de boli infecțioase, unde au primit îngrijiri medicale. 

Acestora li s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au ieșit pozitive în cursul zilei de 06.04.2020. Având în vedere vârsta fragedă a pacientului, s-a luat decizia transferării, în dimineața zilei de 7 aprilie, la secția de boli infecțioase a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

ELIT

Facem precizarea că pacienta a venit cu copilul ei din Franța, iar la SJU Alba Iulia au fost aduși dintr-un centru de carantină.

Transmitem tuturor să respecte cu strictețe toate măsurile impuse de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor și combaterea pandemiei.

O femeie și bebelușul său de nici o lună, ambii originari din județul Alba, au fost recent depistați pozitiv în urma testării pentru COVID-19. Din cauza vârstei fragede a copilașului, aceștia au fost transferați la secția de terapie-intensivă perdiatrică din Sibiu.

Femeia, originară din zona Munților Apuseni, a revenit în țară recent, din Franța, împreună cu bebelușul și din păcate rezultate testelor COVID-19 au iețit pozitive pentru amândoi.

Aceștia au fost transferați astăzi la o secție de terapie-intensivă perdiatrică din Sibiu.

Sursă foto: Arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...