Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE. Un bebeluș de câteva zile din Alba și mama lui, infectați cu COVID-19. Au fost transferați la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE. În data de 05.04.2020, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia s-a prezentat o femeie, în vârstă de 20 de ani, cu copilul ei născut în urmă cu 17 zile. Pacienta prezenta tuse, iar bebelușul era ușor febril, fiind izolați în cadrul secției de Pediatrie și, ulterior, în cadrul secției de boli infecțioase, unde au primit îngrijiri medicale. 

Acestora li s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au ieșit pozitive în cursul zilei de 06.04.2020. Având în vedere vârsta fragedă a pacientului, s-a luat decizia transferării, în dimineața zilei de 7 aprilie, la secția de boli infecțioase a Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

Facem precizarea că pacienta a venit cu copilul ei din Franța, iar la SJU Alba Iulia au fost aduși dintr-un centru de carantină.

Transmitem tuturor să respecte cu strictețe toate măsurile impuse de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii îmbolnăvirilor și combaterea pandemiei.

O femeie și bebelușul său de nici o lună, ambii originari din județul Alba, au fost recent depistați pozitiv în urma testării pentru COVID-19. Din cauza vârstei fragede a copilașului, aceștia au fost transferați la secția de terapie-intensivă perdiatrică din Sibiu.

Femeia, originară din zona Munților Apuseni, a revenit în țară recent, din Franța, împreună cu bebelușul și din păcate rezultate testelor COVID-19 au iețit pozitive pentru amândoi.

Aceștia au fost transferați astăzi la o secție de terapie-intensivă perdiatrică din Sibiu.

Sursă foto: Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea