Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Un angajat al Pehart Tec Petrești a decedat la Spitalul din Sebeș după ce i s-a făcut rău la serviciu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a decedat la Spitalul din Sebeș după ce ar fi suferit un stop cardiorespirator în incinta unei societăți comerciale din Petrești.

IPJ alba a anunțat ulterior că societatea comercială în care s-a produs tragedia este Pehart Tec Petrești. Nu se cunosc cu exactitate circumstanțele în care a decedat bărbatul.

Acesta a fost transportat la spitalul din Sebeș de colegii săi, în jurul orei 15.00. Medicii au încercat să-l țină în viață, însă nu au reușit.

UPDATE: Reprezentanții Spitalului din Sebeș au afirmat că bărbatul nu a avut urme ale unui accident propriu-zis, ci a fost adus de colegi pentru că i s-a umflat burta extrem de tare. Bărbatul ar fi decedat la 15 minute după ce a fost adus la spital.

UPTATE 1: Cel mai probabil bărbatul (F.R.), originar din Petrești, a suferit un stop cardiorespirator. El era în evidența medicilor cu probleme cardiace și ar mai fi fost internat, nu demult, la spitalul din Sebeș.

Cercetările continuă.

Revenim cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea