Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Tragedie la Acmariu – Un bărbat de 33 de ani a murit strivit de un tractor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Garda ISU Sebeș a intervenit marți după-amiază, cu un echipaj de descarcerare, pentru salvarea unui bărbat prins sub un tractor.

La locul accidentului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cauzele și împrejurările în care utilajul s-a răsturnat, provocând rănirea gravă a respectivei persoane.

UPDATE 1: Din primele date de la fața locului rezultă că persoana rănită este conducătorul tractorului, B.I., de 33 de ani, din Acmariu. Pompierii au reușit să-l scoată foarte repede de sub tractor însă starea sa este foarte gravă. La locul accidentului se află și un echipaj SMURD care îi acordă primul ajutor.

UPDATE 2: Din nefericire, cu toate eforturile depuse de personalul medical, bărbatul a decedat în urma rănilor suferite. Polițiștii au constatat că acesta transporta lemne dintr-o pădure de la marginea localității Acmariu, cu o remorcă improvizată. Terenul fiind în pantă, remorca s-a dezechilibrat și s-a răsturnat împreună cu tractorul care l-a prins pe tânăr sub el.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

80 de șoferi testați de polițiștii din Alba pentru alcool și droguri, prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 37.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

80 de șoferi testați de polițiștii din Alba pentru alcool și droguri, prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 37.000 de lei În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea