Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE: Un rănit grav. Accident intre un TIR si un autoturism la iesirea din Aiud spre Miraslau

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După aproape 5 ore traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri

Duminica, 22 ianuarie, in jurul orei 21, un autoturism a intrat intr-un TIR, pe DN 1, la iesirea din Aiud spre Miraslau. SMURD intervine pentru descarcerarea unei persoane blocate intre fiarele contorsionate ale autovehiculului. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE: Victima de 29 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea Opelul Vectra, un a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă,  a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR, condus de M.M.T., de 46 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor.

În urma accidentului conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la spi0talul din Aiud pentru acordarea de îngrijiri medicale.

UPDATE 23.15: A fost reluata circulatia pe sensul de mers Aiud-Turda. Se circula alternativ.

UPDATE 22.30: Victima, soferul autoturismului Opel Vectra, a fost descarcerata de echipajul SMURD si transportata la spitalul din Aiud pentru ingrijiri.

Potrivit IPJ Alba circulatia va ramane blocata pana cand TIR-ul, cu numerele de inmatriculare de BH, care blocheaza cea mai mare parte a soselei va putea fi mutat si astfel traficul sa fie reluat.

susra foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea