Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Tânăr din localitatea Iclod, găsit decedat în casă. Locuinţa mirosea a gaz, poliţiştii au demarat ancheta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din Blaj au fost chemaţi să intervină, luni seara, la o persoană căzută în casă, în localitatea Iclod, din comuna Sâncel.

„Garda Blaj intervine la o persoană inconştientă căzută în casă în localitatea Iclod, comuna Sâncel”, transmite ISU Alba.

Revenim cu amănunte.

UPDATE: Din primele informaţii, este vorba despre un tânăr de 25 de ani, care a fost găsit fără viaţă în locuinţă. Echipajele care au intervenit la faţa locului nu au mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat.

În casă se simţea miros de gaz. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, iar cercetările sunt continuate la faţa locului.

 

Save

Save

Save

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea