Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Persoană înecată în Târnava, la Crăciunelu de Jos

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

inecatGarda Blaj a intervenit marți după-amiază, în jurul orei 16.30, pentru a scoate o persoană înecată în râul Târnava.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un bărbat al cărui cadavru a fost descoperit în albia râului, pe raza localității Crăciunel.

UPDATE: În urma primelor cercetări s-a stabilit că este vorba despre C.G., în vârstă de 31 de ani, din Crăciunelu de Jos. Bărbatul lucra în zonă, ca zilier și este posibil să fi consumat alcool. Pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment polițiștii continuă cercetările. Cadavrul a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.

UPDATE raport IPJ Alba: La data  6 august, ora 16.00, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în albia râului Târnava, în locul numit „Bigau”, de pe raza comunei Crăciunelu de Jos, se află cadavrul unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Politiei Municipiului Blaj şi poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos precum şi pompieri din cadrul ISU Alba – Garda de Intervenție  Blaj care au scos cadavrul din apă.

Acesta a fost identificat în persoana lui C.G., de 31 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, la examinarea sumară nefiind evidenţiate urme de violenţă.

 Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în seara de 04.08.2013, în jurul orelor 22.00, C.G. a fost văzut de către un cetăţean din comuna Crăciunelu de Jos, plecând de la stâna la care lucra ca şi cioban, fiind într-o avansată stare de ebrietate.

 Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului municipal Blaj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit moartea lui C.G.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și al Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 decembrie | Concert de colinde organizat de Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia: Corul Theotokos și Corul Facultății de Teologie vor aduce spiritul Crăciunului Concertul de colinde va fi organizat în data de 14 decembrie 2023, la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. În cadrul spectacolului vor încânta publicul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare