Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Persoană înecată în Târnava, la Crăciunelu de Jos

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

inecatGarda Blaj a intervenit marți după-amiază, în jurul orei 16.30, pentru a scoate o persoană înecată în râul Târnava.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un bărbat al cărui cadavru a fost descoperit în albia râului, pe raza localității Crăciunel.

UPDATE: În urma primelor cercetări s-a stabilit că este vorba despre C.G., în vârstă de 31 de ani, din Crăciunelu de Jos. Bărbatul lucra în zonă, ca zilier și este posibil să fi consumat alcool. Pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment polițiștii continuă cercetările. Cadavrul a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.

UPDATE raport IPJ Alba: La data  6 august, ora 16.00, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în albia râului Târnava, în locul numit „Bigau”, de pe raza comunei Crăciunelu de Jos, se află cadavrul unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Politiei Municipiului Blaj şi poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos precum şi pompieri din cadrul ISU Alba – Garda de Intervenție  Blaj care au scos cadavrul din apă.

Acesta a fost identificat în persoana lui C.G., de 31 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, la examinarea sumară nefiind evidenţiate urme de violenţă.

 Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în seara de 04.08.2013, în jurul orelor 22.00, C.G. a fost văzut de către un cetăţean din comuna Crăciunelu de Jos, plecând de la stâna la care lucra ca şi cioban, fiind într-o avansată stare de ebrietate.

 Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului municipal Blaj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit moartea lui C.G.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea