UPDATE: Percheziții pentru evaziune fiscală cu încălțăminte – ancheta a demarat după sesizările făcute de rudele unei femei care s-a spânzurat

Miercuri dimineața, în jurul orei 6.00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Alba, au efectuat trei percheziții, cu scopul obţinerii de probe într-un dosar penal privind fapte de evaziune fiscală ce ar fi fost comise de administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia.

Cu ocazia acestor percheziţii, poliţiştii au ridicat evidenţe contabile ce privesc activitatea societăţii comerciale, în vederea efectuării de expertize contabile şi au identificat 93 de perechi de încălțăminte, pentru care nu există acte de proveniență.

ELIT

Cercetările sunt continuate.

UPDATE: Potrivit unor surse, ancheta a demarat în urma sesizărilor făcute de rudele unei femei care s-a spânzurat, în data de 13 ianuarie și care era vânzătoare la acest magazin. Se pare că, înainte să-și pună capăt vieții, ea i-ar fi spus fiicei sale că era obligată de patron să-și asume o lipsă la inventar în valoare de aproape 50.000 de lei. Femeia ar fi lăsat și un bilet în care scria că, sub amenințările angajatorului, a semnat un document prin care recunoștea că a furat din marfa pusă în vânzare.

U.O. avea 54 de ani, era din Alba Iulia, iar cadavrul său a fost descoperit de ginere, în locuință, la o zi după ce s-a spânzurat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

gina 23 ianuarie 2015 at 15:34

O fi vorba de „bombele „de magazine Beladona???Ca acolo colcaie marfa proasta si fara acte !!!!!!!

sorin 23 ianuarie 2015 at 15:37

Ar fi cazu de niste percheziti serioase acolo, o stiu pe dama aia …si situatia !

gabi 25 ianuarie 2015 at 22:27

Nu ii mai satura Dumnezeu pe patronii astia!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...