Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Pagube de 140.000 lei după un incendiu la un camion pe DN76C, la Șugag

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din Sebeș intervin la un incendiu izbucnit pe DN76C, la un camion.

„Incendiu la un camion (fără încărcătură) DN67C, Șugag-Tău Bistra, fără victime. Garda Sebeș intervine cu 1 autospecială și 5 subofițeri”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: Garda de intervenție Sebeș a intervenit miercuri, la ora 12.55, pe DN 67C, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion, proprietatea lui B.I. Pompierii militari au acționat cu o austospecială de intervenție, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șugag. Ca urmare a acestui incendiu, au ars cabina autocamionului, compartimentul motor, 10 cauciucuri și documente. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 90.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 140.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă defectarea autocamionului pe timpul exploatării (scurtcircuit electric)”, precizează reprezentantul ISU Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea