Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: O domnișoară a provocat o bătaie ”ca în filme” între două familii din Cugir – trei persoane au ajuns în arest

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mare scandal la Cugir, duminică după-amiază, între două familii care s-au luat la bătaie din cauza unei fete. A fost nevoie de intervenția în forță a polițiștilor care au despărțit cele două tabere și i-au reținut pe trei dintre protagoniști, pentru tulburarea liniștii publice.

Din primele informații rezultă că ”sămânța de scandal” a fost o domnișoară care, sătulă să-și aștepte partenerul plecat de acasă, s-a împrietenit prea mult cu un alt tânăr mai disponibil.

UPDATE: ”Poliţiştii din Cugir, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi jandarmi, au intervenit în după amiaza zilei de ieri, 6 iulie, şi au aplanat o stare conflictuală produsă între membrii a două familii de pe strada George Coşbuc din Cugir. Trei persoane au fost reţinute şi introduse în arestul IPJ Alba”, precizează purtătorul de cuvânt al instituției.

Sesizarea s-a făcut prin 112. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţişti din toate structurile operative ale Poliţiei Orașului Cugir, care au fost sprijiniţi de jandarmi şi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi care au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale şi pentru efectuarea de cercetări în legătură cu acest eveniment.

 Din primele cercetări efectuate a rezultat că între M.S.A., de 24 de ani, M.M.P., de 19 ani, pe de o parte şi N.I., de 29 de ani N.F., de 27 de ani şi N.R.C., de 30 de ani, pe de altă parte, s-a produs un conflict spontan generat de relaţia de prietenie dintre M.S.A. şi fosta concubină a lui N.I., cei 5 bărbaţi aplicându-şi reciproc lovituri.

Șapte persoane au fost conduse la sediul poliţiei unde au fost audiate iar în urma probelor administrate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire şi încăierare.

Faţă N.I., N.F. şi N.R.C., Parchetul de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind luată măsura reţinerii celor 3, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea