Ziarul Unirea
 

UPDATE: Incendiu la o casă din localitatea Geoagiu de Sus din cauza unui coș de fum neprotejat termic. Au ars cabana și bunurile aflate în interiorul acesteia

Un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Geoagiu de Sus a fost semnalat sâmbătă seara, în jurul orei 20.15.

Pentru stingerea flăcărilor a intervenit Detașamentul de pompieri din Aiud, cu două autospeciale. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță SMURD.

Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE ISU: Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit sâmbătă seara, la ora 19.50, în loc. Geoagiu de Sus, com. Stremț, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei cabane de lemn, proprietatea lui I.Ș. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție. Ca urmare a acestui incendiu, au ars cabana confecționată din lemn pe o suprafață de aproximativ 150 mp și bunurile aflate în interiorul acesteia. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din jur.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

  • Verificarea, repararea, izolarea termică si curățarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
  • Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
  • Coșurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale planșeului sau acoperișului (grinzi, astereală de lemn și altele asemenea).

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit, în perioada 19-22.01.2018, la 49 solicitări medicale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Danciu 20 ianuarie 2018 at 23:04

Unde sint pompierii voluntari a lu Pilu că ia premiat de zeci de ori la toate zilelele STREMTULUI, sau nu intervin decit in Stremț ? Și noi in Satele apartinatoare plătim pentru costumele lor de paradă… RUSINE

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...