// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE: Incendiu în Poșaga de Sus. Au ars două adăposturi de animale, o anexă gospodărească din lemn. Bunuri distruse în valoare de peste 50.000 de lei

Un incendiu a izbucnit marți după-masa, în jurul orei 17.00, la o șură în localitatea Poșaga de Sus, din Apuseni. Conform ISU Alba, în incendiu au fost distruse bunuri în valoare de aproximativ 55.000 de lei. Valoarea bunurilor salvate de pompieri se ridică la aproximativ 130.000 de lei.
Stația Cîmpeni a intervenit, în cooperare cu Detașamentul Turda (ISU CJ), cu 3 autospeciale de stingere la un incendiu izbucnit în Apuseni, la o șură din localitatea Poșaga de Sus.
Potrivit ISU Alba, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Incendiu s-a extins și la o a doua șură și o bucătărie de vară aflate în apropiere. Au fost suplimentate forțele de intervenție cu echipaje de la Det. Turda, Det. Aiud și Garda Cîmpeni.

Forțe prezente la fața locului: 2 autospeciale de la Cîmpeni, 1 autospecială de la Aiud, 2 autospeciale de la Turda. Incendiul este localizat.
UPDATE 2: În incendiu au ars două adăposturi de animale, o anexă gospodărească (bucătărie de vară) – toate construite din lemn ( aprox. 50 mp) și aprox. 1500 kg fan. Cauza: mânuirea necorespunzătoare a unei surse de foc deschis. Cu alte cuvinte, proprietarul a vrut să ardă un cuib de viespi.
Intervenție foarte dificilă din cauza distanței foarte mari de subunitățile de intervenție, drum greu accesibil și lipsa surselor de apă. În ciuda acestor aspecte, prin intervenția pompierilor s-a reușit salvarea a două case de locuit din apropiere și a unei anexe gospodărești.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419