Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: FOTO, VIDEO. Un bărbat de 35 de ani, acuzat că a sustras din Baia de Arieş un viţel, reținut de polițiști și cercetat pentru furt calificat și recuperarea prejudiciului cauzat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit că a sustras din Baia de Arieş, un viţel.

Bărbatul a sustras, din Baia de Arieş, un viţel în valoare de 2.500 de lei, iar marţi după masa a fost adus la sediul IPJ Alba, pentru audieri.

UPDATE IPJ: Poliţiştii de cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au identificat şi reţinut un  bărbat de 35 ani din Baia de Arieș, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, dintr-o anexă, tip grajd pentru animale, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

La data de 26 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au identificat şi reţinut un  bărbat de 35 ani din Baia de Arieș, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, dintr-o anexă, tip grajd pentru animale, faptă sesizată poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

YouTube video

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 23/24.06.2018, bărbatul de 35 de ani a sustras dintr-o anexă, tip grajd pentru animale, situată în orașul Baia de Arieș, un vițel, pe care în dimineața zilei de 24.06.2018, în jurul orei 04.00, l-a vândut în târgul de animale din com. Lupșa, jud. Alba.

Persoana vătămată a estimat prejudiciul cauzat la suma de 2500 lei.

În data de 26.06.2018, polițiștii  de investigații criminale din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş au dispus reținerea bărbatului de 35 de ani şi cercetarea acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, începând cu data de 26.06.2018, ora  16.00, până la data de 27.06.2018, ora 16.00.

În data de 27. 06.2018, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunii de  furt calificat si recuperarea prejudiciului cauzat.

[nggallery id=5858]

Save

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea