Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ FOTO/ VIDEO: Incendiu PUTERNIC la o locuință din Șugag: Pompierii au intervenit cu TREI autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la o locuință din Șugag. Potrivit ISU Alba, pentru stingere au intervenit pompierii de la Garda Sebeș, cu trei autospeciale, în colaborare cu SVSU Șugag.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat după aproape 3 ore. Potrivit pompierilor, a-a manifestat pe aproximativ 150 mp la locuință și aproximativ 100 mp la anexa gospodărească (grajd) care se afla în proximitatea locuinței.

https://youtu.be/Fj2nI3WN0-4

Potrivit primarului comunei, Constantin Jinar, incendiul s-a produs într-o gospodărie din satul Arți.

”Serviciul de pompieri Șugag a intervenit prompt și a izolat incendiul care putea face prăpăd. Mulțumesc echipei din Șugag”, a transmis edilul.

”S-a intervenit în colaborare cu SVSU Șugag. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire. În urma incendiul au fost afectați baloți de fân și lucernă și la nivelul locuinței s-a manifestat la o cameră, hol, bucătărie și o parte din acoperiș. Nu au fost înregistrate victime”, precizează reprezentantul ISU Alba.

FOTO: ISU Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia se pregătește pentru cea de-a XV-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvania care va avea loc în data de 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii.  Trei zile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea