Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| Bărbat săltat de polițiștii din Alba, în centrul municipiului. Mașina personală, găsită cu sânge, a băgat spaima în cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a fost săltat de polițiștii din Alba, joi, în jurul orei 11.30, din locuința sa, din centrul municipiului. Mașina personală, găsită cu sânge, a băgat spaima în cetățeni, care au sunat la 112.

io

Intervenție în forță, joi la Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Echipaje ale poliției, jandarmilor și ambulanță au descins la o locuință din zonă, de unde a fost săltat un bărbat în jur de 30 de ani.

YouTube video

Potrivit unor surse ziarulunirea.ro, bărbatul și-a abondonat autoturismul în curtea unei firme din Alba Iulia. Angajații au observat mașina, atenția fiindu-le atrasă de urmele de sânge din interior. Speriați, oamenii au apelat serviciul unic de urgență 112, solicitând intervenția forțelor abilitate.

YouTube video

UPDATE IPJ: La data de 20 februarie 2020, în jurul orei 10.00, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, o persoana de sex masculin, care prezenta leziuni la o mână, a coborât de la volanul unui autoturism, pe care l-a abandonat într-o curte de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu.

Polițiștii ajunși la fața locului, l-au identificat pe un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia, care avea o leziune la măna dreaptă, dar nu a dorit să ofere detalii despre cum s-ar fi rănit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul a condus un autoturism pe străzile din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

[nggallery id=7738]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea