Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO, VIDEO| ALERTĂ în Alba Iulia: CORONAVIRUSUL se pare că e INFIRMAT la mama și fiică sa, care s-au întors recent din Italia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Suspiciune de coronavirus la Alba Iulia: mamă și fiică s-au prezentat la spital cu simptome specifice virusului care face ravagii. O femeie și copilul ei de 7 luni au sosit la Alba Iulia după ce au călătorit în regiunea Veneto, Italia.

Din primele informații, cei doi pacienți sunt izolați la Spitalul Județean de Boli Infecțioase din Alba Iulia, într-o zonă de izolare la Secția de Dermatologie. Probele recoltate de la cele două paciente au fost transmise la Institutul ”Matei Balș”, până la aflarea rezultatului analizelor.

YouTube video

Acestea prezentau febră, dar nu au circulat în zonele din Italia unde s-au înregistrat probleme cu noul coronavirus.

YouTube video

„Cazurile care au fost izolate la departamentul dermatologie, au fost investigați de un medic infecționist. Nu prezintă simptome respiratorii,  nu au tuse, doar febră și scaune diareice. Bănuim o patologie digestivă . Practic nu este coronavirus”, a declarat Dreghici Popa Daniela director adjunct DSP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea