UPDATE FOTO, VIDEO| Accident rutier GRAV pe DN1, la Lancrăm: O victimă este încarcerată. Elicopterul SMURD solicitat pentru o persoană proiectată pe asfalt

Un accident rutier a avut loc miercuri, în jurul orei 13.00, pe DN 1, în localitatea Lancrăm. Traficul în zonă este blocat.

Traficul este blocat miercuri la amiază pe DN 1, pe raza localității Lancram din cauza unui accident rutier.Din primele informații este vorba despre o coliziune între un autoturism și un autotren.

ELIT

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime.

UPDATE: Garda de intervenție Sebeș intervine pentru acordare prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs între un autoturism și un tir pe DN1 în zona localității Lancrăm. Din primele informații ar fi vorba despre 2 victime din care 1 încarcerată. Forțe alocate: 1 ASAS, 1 DESCARCERARE, 1 SMURD B2 și 1 SMURD TIM.

Mihail David - 2020

UPDATE2: A fost solicitat și un elicopter SMURD pentru una dintre victime.

UPDATE 3: La momentul actual victimele sunt asistate medicali și evaluate pentru a se stabili transportul acestora către unitățile spitalicești.

UPDATE 4: Șoferul autoturismului va fi transportată la UPU Alba de către echipajul SMURD TIM, iar pasagerul din dreapta va fi transportat de către elicopterul SMURD la Spitalul Târgu Mureș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...