UPDATE FOTO ȘTIREA TA| POLARIS a curățat gunoiul aruncat în curtea Palatului Copiilor, din Cetatea Alba Carolina, de către unii comercianții din zonă

Cartoane, hârtie, PET-uri, cutii, chiştoace, pahare de unică folosinţă și resturi de mâncare aruncate la voia întâmplării. Așa au înțeles unii comercianți din Cetatea Alba Carolina să facă comerț: aruncă gunoiul în curtea Palatului Copiilor.

INFORMARE COVID-19

O scurtă plimbare prin cetatea Alba Carolina şi pe străduţele din apropierea pieţei Cetății te va face să nu-ţi doreşti să te întorci prea curând. Lipsa de bun simţ şi de educaţie a multora dintre semenii noştri transformă un loc cu care orașul se mândrește într-un soi de groapă de gunoi, în care fiecare aruncă orice şi oriunde, fără să-i pese câtuşi de puţin de aspectul zonei. De la ambalaje, cutii din carton sau metalice, PET-uri şi până la chiştoace.

Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției imaginile surprinse la intrarea în curtea Palatului Copiilor din Cetatea Alba Carolina: Cum au înțeles comercianții din Cetatea Alba Carolina să facă comerț. Arunca deșeurile în spate deoarece au contracte pe cantități minime, a transmis cetățeanul care a fotografiat gunoiul.

Potrivit acestuia, locul este năpădit de gunoaie, resturi şi tot felul de ambalaje ale agenţilor economici care își desfășoară activitatea în zonă.

UPDATE: În urma articolului apărut în ziarulunirea.ro operatorul de salubrizare Polaris a ridicat și curățat zona de gunoaie. Printre resturile menajere au fost găsite și bonuri fiscale eliberate de comercianții care au depozitat deșeurile la intrare în curtea Palatului Copiilor. Poliția Locală face cercetări și urmează să se aplice sanțiuni celor vinovați.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...