Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Minora de 12 ani, din Blaj, DISPĂRUTĂ de acasă, a fost GĂSITĂ. Unde se afla

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Polițiștii din Alba caută o minoră de 12 ani din Blaj care a plecat de la domiciliul familiei marți după-masa și nu s-a mai întors. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

La data de 01 februarie 2023, în jurul orei 15,00, polițiștii Poliției Municipiului Blaj au fost sesizați de către o femeie din Blaj, cu privire la faptul că, în seara zilei de 31 ianuarie 2023, fiica sa, HAMPU NICOLETA DAMARIS, de 12 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Minora are următoarele semnalmente:
• 150 cm înălțime;
• corpolență atletică;
• păr lung, negru;
• ochi negri;
• față ovală;

La data plecării purta colanți negri, top negru cu bandă elastică de culoare verde neon, cu inscripția „Team Mickey”, geacă neagră, din fâș, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră cu talpa albă.

Polițiștii desfășoară cercetări, în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

UPDATE IPJ: Minora de 12 ani, din Blaj, care a fost dată în urmărire, ieri, 1 februarie 2023, ca urmare a faptului că a dispărut de la domiciliu, a fost găsită.

Aceasta a fost identificată, noaptea trecută, într-un tren de călători ce circulă pe ruta CâmpiaTurzii – Războieni, de către un conductor de tren care a anunțat poliția.

Din primele cercetări a rezultat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

PROGRAMUL AlbaFest® 2024, cel mai așteptat eveniment din Cetatea Alba Carolina: Roată panoramică uriașă, super hituri, spectacol grandios de reconstituire militară antică și multe surprize pentru copii AlbaFest® 2024, cel mai așteptat și aclamat dintre toate evenimentele ce au loc, în fiecare an, în Cetatea Alba Carolina și-a definitivat programul și e gata să-și primească, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea