Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Descoperire ȘOCANTĂ la Vințu de Jos. Un bărbat, găsit SPÂNZURAT în apropierea casei cuprinse de flăcări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Descoperire ȘOCANTĂ la Vințu de Jos. Un bărbat, găsit SPÂNZURAT în apropierea casei cuprinse de flăcări

Un bărbat a fost descoperit spânzurat în anexa unei case din Vințu de Jos, în noaptea de miercuri spre joi, de către pompierii ajunși la fața locului pentru stingerea unui incendiu.

Garda de intervenție Sebeș în cooperare cu SVSU Vințu de Jos, au fost solicitați să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu la o locuință, în satul Valea Goblii, comuna Vințu de Jos.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperisul unei locuințe. A ars acoperișul pe aproximativ 40 mp.

Din nefericire, o persoană de sex masculin, posibil proprietarul, care locuia ocazional în acea locuință, a fost găsită spânzurată înt-o anexă din proximitatea locuințeiei, anexa nefiind afectată de incendiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Noșlac a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție în cadrul proiectului „Furnizarea echipamentelor IT necesare pentru implementarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ din comuna Noșlac”. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea