UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier MORTAL pe DJ 107 F, la Războieni: 1 persoană a DECEDAT și 2 sunt RĂNITE, după coliziunea a două mașini

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala
ACCIDENT rutier MORTAL pe DJ 107 F, la Războieni: 1 persoană a DECEDAT și 2 sunt RĂNITE, după coliziunea a două mașini

Un accident a avut loc duminică seara, în jurul orei 18.20, pe DJ 107 F,  pe raza localității Războieni, județul Alba.

În urma coliziunii a două autoturisme, două persoane au suferit leziuni.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Cauza probabilă este neacordarea priorității de trecere la ieșirea de pe o strada laterală. Cercetările sunt continuate, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Alba, una dintre victimele accidentului a decedat.

UPDATE 2: Detașamentul de Pompieri Aiud intervine pentru acordare prim ajutor și descarcerare la un accident rutier produs pe DJ107F, pe raza localității Războieni. 2 mașini implicate în accident din care au rezultat 3 victime. Un bărbat în vârstă de 47 ani. a decedat, iar celelalte 2 victime, au fost transportate la spital, au declarat reprezentanții ISU Alba.

Forțe alocate : 1 ASAS(cu modul descarcerare), 1 SMURD B2, 1 TIM și 2 ambulanțe SAJ Aiud + 1 ambulanță SAJ Turda

UPDATE 3: Potrivit reprezentanților IPJ Alba, azi, 08.03.2020, in jurul orei 18,00, un barbat de 38 de ani, din comuna Lupsa, judetul Alba, in timp ce coducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un cetățean de 48 de ani, cu domiciliul in Italia, intrând in coliziune cu acesta. In urma impactului, cel de-al doilea autoturism a părăsit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un stâlp. In urma accidentului, un bărbat de 47 de ani, din Satu Mare, pasager in cel de-al doilea autoturism, a decedat, iar șoferul autoturismului a suferit leziuni grave. Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezulatatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419