Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier MORTAL la trecerea de nivel cu cale ferată la Zlatna: O persoană a DECEDAT după ce mașina sa a fost lovită de un tren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc marți, în jurul orei 09:00, lângă Zlatna, în zona localității Galați, județul Alba.

Potrivit IPJ Alba, un autoturism a fost accidentat la trecerea de nivel cu calea ferată în localitatea Galați (care apartine de Zlatna)de către un tren de persoane care se deplasa pe direcția Alba Iulia – Zlatna.

De asemenea, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia în cooperare cu SVSU Zlatna intervin pentru acordare prim ajutor și descarcerare.

O persoană a suferit vătămări corporale, este conștientă si primește îngrijiri medicale.

UPDATE: Niciun pasager din tren nu prezintă leziuni și nici nu necesită îngrijiri medicale. Singura persoană care necesită îngrijiri medicale este victima încarcerată din autoturism. Victima are 70 de ani si este din Alba Iulia. Trecerea la nivel cu calea ferată este semnalizată cu crucea Sfântului Andrei.

UPDATE IPJ Alba: La data de 8 septembrie 2020, în jurul orei 08:30, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată din dreptul localității Galați, a avut loc un accident.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la locul incidentului a rezultat că un bărbat de 70 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu ”crucea Sfântului Andrei”, fiind surprins de trenul de călători Inter–Regio 970559-4, condus de un bărbat de 57 de ani, din Teiuș, județul Alba.

În urma accidentului, șoferul autoturismului a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Mecanicul locomotivei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, șoferul mașinii implicate în accident a decedat în urma rănilor suferite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea