Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

UPDATE/ FOTO Accident rutier în Alba Iulia – două persoane rănite după o coliziune între două autovehicule

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Două persoane au suferit leziuni corporale ușoare, luni seara, după o coliziune între două autovehicule într-o intersecție din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba accidentul s-a produs la intersecția străzilor Fântânele cu V. Goldiș. La fața locului se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: Potrivit primelor informații de la locul accidentului, acesta s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Impactul s-a produs între un autoturism Renault Megane  și un VW condus de o femeie. Pagubele sunt semnificative. Echipa de cercetare efectuează măsurători pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Cei doi șoferi au fost testați pentru a se stabili daca au consumat alcool și au fost transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate.

UPDATE 2: În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este I.A.G., un albaiulian în vârstă de 27 de ani, aflat la volanul autoturismului Renault. Acesta nu a acordat prioritate autoturismului Volkswagen (cu numere de București), condus de C.V.D., de 32 de ani, din Alba Iulia.

Verificările efectuate au produs și o surpriză: șoferița autoturismului lovit avea o alcoolemie de 0,59 pe alcooltest, astfel că va fi cercetată în continuare pentru conducere sub influența alcoolului.

Șoferul care nu a acordat prioritate va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=952]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu” Elevul de la Liceul „H.C.C” din Abrud, Paul Toader, a participat în acest an școlar la 6 discipline în cadrul etapelor județene a olimpiadelor școlare. Dintre acestea, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea