Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO/ ACCIDENT la Lunca Mureșului. Un tânăr grav rănit după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de un tren accelerat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav a avut loc marți, în jurul orei 19.00, la trecerea de ferată din localitatea Lunca Mureșului. Șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat în momentul trecerii peste calea ferată, fără bariera, semnalizată corespunzător cu indicatoare, și a fost surprins de acceleratul Budapesta -Brașov.

Traficul feroviar este întrerupt. Șoferul autoturismului este rănit grav.

Det.așamentul Aiud (1 A2003,1 amb. SMURD și 7 subofițeri) intervine pentru descarcerare și acordarea primului ajutor unei persoane încercerată într-un auto lovit de tren în Lunca Mureșului spre Gura Arieșului, a tranmis ISU Alba.

Victima, care în jur de 21 de ani, este conștientă, cu convulsii și a fost extrasă din autoturism și transportată de un echipaj SAJ pentru a fi preluată de un alt echipaj cu medic, de la SAJ Turda.

UPDATE IPJ: La data de 24 iulie 2018, în jurul orei 18.45, pe Drumul Comunal 2 – Lunca Mureş -Gura Arieșului, la trecerea la nivel cu calea ferată, un tânăr de 22 de ani, din comuna Lunca Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului „oprire”, fiind surprins de trenul Inter Regio, 1367-2, care circulă pe ruta Budapesta – Braşov.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital.

Traficul feroviar a fost blocat aproximativ 120 de minute.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea