UPDATE FOTO/ ACCIDENT la Lunca Mureșului. Un tânăr grav rănit după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de un tren accelerat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un accident rutier grav a avut loc marți, în jurul orei 19.00, la trecerea de ferată din localitatea Lunca Mureșului. Șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat în momentul trecerii peste calea ferată, fără bariera, semnalizată corespunzător cu indicatoare, și a fost surprins de acceleratul Budapesta -Brașov.

Traficul feroviar este întrerupt. Șoferul autoturismului este rănit grav.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Det.așamentul Aiud (1 A2003,1 amb. SMURD și 7 subofițeri) intervine pentru descarcerare și acordarea primului ajutor unei persoane încercerată într-un auto lovit de tren în Lunca Mureșului spre Gura Arieșului, a tranmis ISU Alba.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Victima, care în jur de 21 de ani, este conștientă, cu convulsii și a fost extrasă din autoturism și transportată de un echipaj SAJ pentru a fi preluată de un alt echipaj cu medic, de la SAJ Turda.

UPDATE IPJ: La data de 24 iulie 2018, în jurul orei 18.45, pe Drumul Comunal 2 – Lunca Mureş -Gura Arieșului, la trecerea la nivel cu calea ferată, un tânăr de 22 de ani, din comuna Lunca Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului „oprire”, fiind surprins de trenul Inter Regio, 1367-2, care circulă pe ruta Budapesta – Braşov.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital.

Traficul feroviar a fost blocat aproximativ 120 de minute.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419