Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Femeie din Alba Iulia găsită decedată în apartament – pompierii au spart ușa la sesizarea vecinilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ISU Alba a intervenit, joi după-amiază, pe strada Toporaşilor din Alba Iulia, pentru deblocarea unei uşi de apartament. Solicitarea a fost făcută de locatarii unui bloc de pe strada Toporașilor, care au reclamat faptul că în apropierea unuia dintre apartamente se simte un miros greu iar locatara nu a mai fost văzută de foarte multă vreme.

Este vorba despre Marcela B., în vârstă de 45 de ani, cu afecțiuni psihice, care a fost găsită decedată.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la moartea femeii.

UPDATE IPJ Alba: Poliţiştii din Alba Iulia, continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a decedat o femeie din municipiu

Ieri, la orele 15.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată de către un cetăţean de pe strada Toporașilor din Alba Iulia, cu privire la faptul că dintr-un apartament învecinat răzbate un miros greu.

La faţa locului s-a deplasat o echipa operativă de cercetare precum şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba, care au pătruns în apartament, printr-un geam al balconului şi au deblocat ușa de acces.

În dormitorul apartamentului a fost găsit, în stare avansată de putrefacţie, cadavrul lui B.M.R., o femeie în vârstă de 45 de ani, locatara apartamentului.

Din declaraţiile vecinilor a rezultat că aceasta nu a mai fost văzută de cca. 4 luni.

La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă iar sistemele de închidere ale uşii de acces şi ale ferestrelor apartamentului, nu prezentau urme de forţare.

Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean Alba, urmând a fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cauzei morţii.  Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea