Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Coliziune între două autoturisme în Petrești

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier fără urmări deosebit de grave a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada 1 Mai din localitatea Petrești.

Au fost implicate două autoturisme iar o persoană, pasageră într-unul dintre acestea a fost transportată la Spitalul Sebeș pentru investigații medicale, fără a necesita internare.

UPDATE: ”Echipa de cercetare deplasată la fata locului a constatat că B.B., un tânăr de 24 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea o autoutilitară în sensul Sebeş-Petreşti, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre spre stânga, intrând în coliziune cu  un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Sebeş, care se afla în depăşirea autoturismului condus de tânăr. În urma accidentului o femeie de 31 de ani din Răhău, judeţul Alba, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea