Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE: COD GALBEN și PORTOCALIU de furtună în județul Alba: Averse, descărcări electrice și grindină de dimensiuni mici și medii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, o atenționare nowcasting cod galben de furtună în zona de munte a județului Alba.

Potrivit ANM, în intervalul orar 14.45 – 16:00, se vor semnala: frecvente descărcări electrice, grindină, averse ce vor cumula local 25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului.

UPDATE: Meteorologii au emis o avertizare COD PORTOCALIU de furtună, în județul Alba, valabil duminică până la ora 16:30. Se vor semnala grindină de dimensiuni mici și medii, averse care local vor cumula 35l/mp, frecvent descprcări electrice și intensificări ale vântului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea