Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Bărbatul rănit în timp ce descărca lemne, la un depozit din Vințu de Jos, a decedat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Blandiana, a fost accidentat în timpul manevrei de descărcare a unui TIR cu material lemnos în incinta unui depozit din Vințu de Jos, după cum au anunțat reprezentanții IPJ Alba.

La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare și o ambulanță.

”În timp ce erau efectuate operaţiunile de descărcare cu ajutorul unui utilaj tip ifron, un buştean a căzut din camion peste C.D., care se afla în lateralul camionului, în partea opusă celei prin care se efectua descărcarea. În urma accidentului bărbatul a suferit leziuni corporale grave în zona capului, a fost transportat în stare de inconştientă la spitalul din Alba Iulia unde, la scurt timp a decedat. Cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul teritorial de muncă Alba pentru stabilirea tuturor împrejurările în care s-a produs acest eveniment”, precizează preprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

26 iunie – 5 iulie 2024: Biblioteca de vacanță, ediția a VIII-a, la Sebeș. Povești nemaipovestite, filme educative și jocuri interesante, la Muzeul Municipal „Ioan Raica” și Centrul Cultural „Lucian Blaga”

Ziarul Unirea

Publicat

în

26 iunie – 5 iulie 2024: Biblioteca de vacanță, ediția a VIII-a, la Sebeș. Povești nemaipovestite, filme educative și jocuri interesante, la Muzeul Municipal „Ioan Raica” și Centrul Cultural „Lucian Blaga” O vară cu poVești minunate! Începe BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, ediția a VIII-a, la Sebeș. Cărțile sunt superputerea copiilor! Copiii interpretează lumea într-un mod magic, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea