Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Bărbat arestat pentru ultraj – Dan Ionel Gui a bătut un polițist din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dan Ionel Gui, cercetat pentru ultraj după ce a bătut un polițist de la IPJ Alba, a fost reținut pentru 24 de ore să se dispună punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Potrivit procurorilor de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în data de 21 aprilie 2014, în jurul orei 19.45, suspectul Dan Gui a exercitat amenințări și acte de violență, ce au constat în aplicarea de lovituri cu pumnii persoanei vătămate N.D.C., agent de poliție aflat în exercițiu atribuțiilor de serviciu, cauzându-i leziuni care au necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Alba.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

UPDATE: Reprezentantul IPJ Alba a precizat că incidentul a avut loc pe str. Valea Vințului din localitatea Vințu de Jos. Echipajul de poliție a intervenit la solicitarea unui cetățean care a reclamat prin numărul de urgență 112 că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada respectivă, câteva persoane aflate în stare de ebrietate i-au lovit mașina cu picioarele și cu un pahar de sticlă.

După ce l-a lovit pe polițist, Dan Gui a fost imobilizat și reținut iar cealaltă persoană este cercetată pentru tulburarea liniștii publice. Învinuitul de ultraj are 21 de ani și figurează cu domiciliul în localitatea Sînicolaul Mare. Acesta este recidivist, recent eliberat din închisoare unde a ispășit o pedeapsă pentru furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea