Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Autoturism incendiat pe strada Eroilor din Blaj. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii militari din cadrul Gărzii Blaj au fost solicitați să intervină astăzi, în jurul orelor 13.40, pentru stingerea unui incundiu izbucnit la un autoturism.

Mașina se află pe strada Eroilor din municipiul Blaj, iar din primele informații nicio persoană nu a fost rănită în urma producerii incendiului.

Autoturismul  era parcat, iar potrivit martorilor care au sesizat incidentul, din caroserie ieşea fum.

UPDATE: Garda de intervenţie Blaj a fost solicitată să intervină ieri, la ora 13.32, în municipiu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui G.B. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars capacul motorului, conductele de motorină confecţionate din plastic şi izolaţile instalaţiei electrice din compartimentul motor. Pagubele produse se ridică la circa 3.600 lei, iar cele salvate la aproximativ 9.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă scurgerile de lichide combustibile.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea