Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier la Decea: Un VW Golf răsturnat, circulația reluată

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs duminică seara, ora 23.00, pe DN1, între Aiud şi Turda, pe raza localităţii Decea.  Sensul de mers Aiud – Turda a fost blocat aproximativ două ore, pentru efectuarea cercetărilor.

Două maşini implicate și o persoană rănită transportată la spital. Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut din cauza unei depăşiri neregulamentare.

UPDATE ora 00.25: Traficul a fost reluat în condiții normale pe ambele sensuri de mers.

Din primele cercetări ale polițiștilor, accidentul a avut loc în momentul în care, șoferului unui auto Matiz, care venea de la Turda, nu s-a asigurat corespunzător când a ieșit de pe banda sa pentru a depăși mașina din față, fiind acroșat de un auto marca VW Golf care se angajase deja în depășirea Matiz-ului. Un pasager din Golf, mașină care s-a răsturnat încercând să evite impactul cu Matiz-ul, a suferit leziuni, fiind transportat la spital de către o ambulanță.

UPDATE 2:La data de 19.01.2014, ora 22.38, pe D.N. 1, la km 422, în afara localităţii Decea, I.C., de 48 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de depășire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, care la rândul său se afla în depășirea unei coloane de autovehicule, în zona interzisă, semnalizată corespunzător prin indicator rutier şi marcaj longitudinal simplu continuu.                  

În urma accidentului ambii conducători auto şi o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Unirea, pasageră în cele de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, rămânând sub supraveghere medicală la Spitalul Judeţean Alba. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea