Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier la Daia Română – două persoane rănite după o coliziune între două autoturisme

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

descarcerare dn1Două persoane au fost rănite într-un accident produs pe DJ 106K, la intrarea în localitatea Daia Română dinspre Sebeș.

Potrivit polițiștilor este vorba despre o coliziune între două autovehicule. Una dintre victime a rămas blocată în autoturism. Pentru descarcerare a intervenit Garda de pompieri din Sebeș.

UPDATE 1: Coliziunea s-a produs între un autoturism Ford înmatriculat în Alba, al cărui șofer nu a adaptat viteza în condițiile unui carosabil alunecos, a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrasens unde a lovit un VW Golf (înmatriculat în Hunedoara) care circula regulamentar.

Ambele persoane rănite se aflau în autoturismul din Hunedoara. Acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Sebeș pentru tratament medical de specialitate.

UPDATE 2:T.A, în vârstă de 19 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea autoturismul Ford Tranzit, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției într-o curbă, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen Golf, condus de S.A, de 24 de ani. În urma impactului S.S  și  S.V, pasageri în autoturismul VW Golf, a suferit leziuni pentru care au primit primele îngrijiri medicale la locul accidentului, fiind transportați ulterior la spital”, a precizat reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea